Esittely

Koirat ovat kuuluneet jokapäiväiseen elämääni vuodesta -90 alkaen. Olen harrastanut omien sekä lainakoirien kanssa mm. agilitya, tokoa, palvelus- ja pelastuskoiralajeja, näyttelyitä ja tällä hetkellä suurinta iloa minulle koiranohjaajana tuottaa tryffelinetsintä, joka on nykyään lagoton ainoa virallinen käyttötarkoitus. Jokainen koira on minulle ensisijaisesti perheenjäsen, joten lajivalinta tapahtuu aina koiran yksilöllisten ominaisuuksien ja kykyjen mukaan.

Tällä hetkellä kotiamme hiekoittavat ja vahtivat lagotot Zeta (-12) ja tyttärentyttärensä Fili (-19), joka asuu meillä siihen asti, kunnes omistajansa pystyy ottamaan sen takaisin kotiin. Kasvatusta ajatellen minulla on muutamia sijoituskoiria, jotka mahdollistavat pienimuotoisen kasvatustyön jatkumisen myös tulevaisuudessa.

Olen tuonut jalostuskoiria Italiasta, Ruotsista ja Sveitsistä. Teen aktiivisesti yhteistyötä muiden kasvattajien kanssa niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Tavoitteenani on kasvattaa hyvän työmoottorin omaavia, perusterveitä sekä rakenteeltaan toimivia lagottoja, joiden kanssa on mukava elää ja harrastaa. Pidän lisäksi kasvatukseni tärkeänä kulmakivenä rodun geenivariaation ylläpitämistä, jotta rotu voisi olla elinvoimainen myös tulevaisuudessa.

Vastaan mielelläni kaikkiin koiriini ja kasvatustyöhöni liittyviin kysymyksiin. Älä epäröi ottaa yhteyttä!