Aprilia

Come Se Donata dall’Orsa

[KoiraNet]

narttu
s. 31.3.2016

Isä: Mighty Monegat’s Ferdinando Fern
Emä: FI MVA HeW -14 Come Se Avrei Zampe d’Orsa
Omistaja: kasvattaja
Haltija: Jenni Heikkinen, Lappeenranta

Lonkat: B/B
Kyynärpäät 0/0
Selkä: LTV0, VA0
JE: normaali vanhempien perusteella
SD: normaali vanhempien perusteella
FU: normaali vanhempien perusteella
TGA: normaali

Luonnetesti: 174 p ++ laukauskokematon
Rally-toko: ALO 88/100 p.
Toko: ALO2 142 p.

D-pentueesta sijoitukseen valikoitui oman elämänsä superstara Caramelli, joka sai myöhemmin nimen Aprilia, joka taipuu kotoisaan Rilla-muotoon. Rillan haltija Jenni kirjoittaa koirasta seuraavasti:

”Aprilia on hurmannut luonteellaan monia. Rilla on saalisviettinen ja erityisesti se rakastaa erilaisia taisteluleikkejä. Myös ruoka maistuu tälle tytölle, sitä voikin palkata niin ruualla kuin leikillä.
Tästä koirasta ei virta hevillä lopu kesken. Sillä on aina hyvä päivä, vaikka välillä onkin varsinainen mielensäpahoittaja.
Pentu on myös erinomainen nenänkäyttäjä. Se on harjoitellut jo noseworkin, jäljen kuin tryffelien etsinnän alkeita hyvällä menestyksellä.

Aprilia on erittäin ihmisläheinen ja pitää mielellään kontaktia ihmiseen. Se tulee myös hyvin toimeen erilaisten koirien kanssa.

Kaiken kaikkiaan melko täydellinen pakkaus.”

Mikäli kaikki menee suunnitellusti, astutetaan Aprilia alkuvuonna 2019. Tavoitteena on löytää Rillalle perusterve, luonteeltaan järkkymätön, lonkka- ja selkäterve sekä takaraajoiltaan ja turkinlaadultaan moitteeton uros, jolla olisi mahdollisimman pieni määrä italialaisia matadorkoiria suvussaan.