Esittely

Koirat ovat kuuluneet jokapäiväiseen elämääni yli 30 vuoden ajan. Olen harrastanut omien sekä lainakoirien kanssa mm. agilitya, tokoa, palvelus- ja pelastuskoiralajeja, näyttelyitä ja tällä hetkellä suurinta iloa minulle tuottaa tryffelinetsintä, joka on lagoton ainoa virallinen käyttötarkoitus.

Tällä hetkellä kotiamme hiekoittavat ja vahtivat omat kasvattimme Zeta (-12), Fili (-19) sekä Myy (-21). Kasvatusta ajatellen minulla on lisäksi muutamia sijoituskoiria.

Olen tuonut jalostuskoiria Italiasta, Ruotsista ja Sveitsistä. Teen aktiivisesti yhteistyötä muiden kasvattajien kanssa niin kotimaassa kuin ulkomailla. Olen toistaiseksi ainoa suomalainen, joka on osallistunut koiransa kanssa lagottojen viralliseen tryffelikokeeseen rodun kotimaassa Italiassa. Tavoitteenani on kasvattaa perimältään mahdollisimman monimuotoisia, perusterveitä ja tryffelinetsintään soveltuvia koiria.

Olen mm. Suomen ja Italian rotuyhdistysten, Suomen Kennelliiton ja Pirkanmaan Käyttökoirayhdistyksen jäsen.  Noudatan kasvatustyössäni Pevisa-ohjelman sekä Kennelliiton kasvattajasitoumuksen lisäksi rotuyhdistyksen jalostussuosituksia.  Kasvatukseni on hyvin pienimuotoista, joten pentuja syntyy vain harvoin.

Vastaan mielelläni kaikkiin koiriini ja kasvatustyöhöni liittyviin kysymyksiin.

Yhteystiedot