Come Se Ella Fuggisse

[KoiraNet]

Elli Karamelli, sijoitusnarttu, suloinen oivallinen osake.

Elli tuli lievittämään suurta surua ison koiran tilalle, paitsi ettei se niin mene. Ellihän on ihan eri koira, eikä mikään paikko ja yksilönä häntä kohtelemme. Ellillä on kaverina Come Se A-pentusista Putu, joten kyllä hieman oli tietoa, mitä tuleman piti.

Luonteeltaan hieman ujo, muttei arka, eli ei lähde karkuun, jos joskus vähän vältteleekin. No tämähän on tietysti paljolti meidän syytä, kun elelemme täällä sotilasalueella liian samoissa ympyröissä ja tapaamme samoja koiria ja samoja ihmisiä vain varusmiehet vaihtuu. 

Ellillä on mahdoton saalisvietti, jaksaa jaksaa. Kaikki heitettävä on ihan parasta. Taistelutahtoa löytyy  ja mustasukkaisuus leluista on oiva moottori ylläpitämään tätä toimintaa. Ellillä on oiva kyky pyytää anteeksi ja kestää kovaakin torumista ilman mitään alistumista. Se katsoo alta kulmiensa heiluttaa häntää pyörähtää kiepin ja tulee luo. Ole siinä sitten muka vihainen. Elli on iloisista iloisin ja aina se häntä heiluu, ihan aina. 

-Auli Liinamaa